Personlig träning

Personlig träning är till för dig som vill utvecklas i din egna takt och på dina egna villkor. 

Tillsammans med din tränare ser vi över dina mål, oavsett om det är personlig mamma & gravidträning, att bli starkare i din vardag eller om du är intresserad av olympiska lyft - vi hjälper dig! Beroende på ditt mål och dina förutsättningar sätter vi upp en träning anpassad enbart för dig.   Du bestämmer själv om du vill träffa oss varje vecka eller var 6e vecka för ett nytt träningsprogram. Du bestämmer även om du vill träna utomhus, hemma eller på gym mellan våra pass tillsammans! 


Mamma-PT,  1h  590:-   

Gäller för alla mammor oavsett barnets ålder samt gravida kvinnor. Mått av avstånd & funktion av magmuskulatur, övningar för att bygga & stärka upp core igen m.m. Träningen sker i lugn hemmamiljö. Mjuka och stretchiga kläder behövs.


Personlig träning,  1h  590:-

Vi coachar dig till en bättre fysisk hälsa och tar hänsyn till dina mål och drömmar. Tillsammans jobbar vi mot gemensamt uppsatt mål för en friskare kropp! Träningen med oss sker utomhus eller i hemmamiljö. Kläder efter väder. 


PT Duo, för 2-4 personer, 1h 750:-

(Vid bokning av 5 timmar eller mer finns paketpris tillgängliga. Kontakta oss för mer info)


Gruppträning

Gruppträning hos oss på To Live är lite extra till för dig som:

  • Är blyg och vill träna i liten grupp
  • Hellre betalar mer och går i liten grupp där vi som tränare har mer tid över till dig som kund än i stora grupper på 15-40 personer
  • Vill justera din träningsteknik även under gruppass


- EJ TILLGÄNLIG JUST NU -

- Måndagar med start 7/1 kl. 17:30 - 19:00 (OK med eftersläntrare)

- 75:- per gång

- GRATIS första gången

- Endast män är välkomna här (oavsett träningserfarenhet!)

- Drop in gäller

Lic. PT & Crossfit Level 1 trainer: Erik Jensen tar hand om er!


- EJ TILLGÄNGLIG JUST NU - 

Morgonträning/Tisdagsgruppen, 1h x 8  (Ord. 1050:- )   

8st träningspass där varje vi varje träning fokuserar på att involvera och stärka upp hela kroppen. Med olika redskap och typ av träningsmetod. Varierande, rolig och ger resultat!

Utmanade och stärkande, både mentalt och fysiskt. Extra anpassad för er som inte är van att träna eller har svårt att hålla i er träning. Vi jobbar lika mycket mentalt som vi jobbar fysiskt. 


 

Kost livet ut

För att du inte ska jojo-banta, då måste du ha en stabil grund i din kosthållning. Du vet på ett ungefär hur mycket du kan äta av varje micros och macros i dina måltider. Dvs. du har lärt dig att fördela kolhydrater, protein, fett och näringsämnen som vitaminer/mineraler och antioxidanter. 

Det är lättare än vad du tror! 

Vi jobbar aldrig med förbud inom kostplanering. Det skapar endast negativa tankar. Dock fokuserar vi på det vi vill åstadkomma i varje måltid, rätt mängd energi för just dig och ditt aktiva liv, så mycket färger med så mycket närings om möjligt.

Vi på To Live hjälper både dig som vill gå upp, ned eller stanna kvar i vikt. Vi är även specialiserade inom vegankost. 

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.