Personlig träning

Personlig träning är till för dig som vill utvecklas i din egna takt och på dina egna villkor. 

Tillsammans med din tränare ser vi över dina mål, oavsett om det är personlig mamma & gravidträning, att bli starkare i din vardag eller om du är intresserad av olympiska lyft - vi hjälper dig! Beroende på ditt mål och dina förutsättningar sätter vi upp en träning anpassad enbart för dig.   Du bestämmer själv om du vill träffa oss varje vecka eller var 6e vecka för ett nytt träningsprogram. Du bestämmer även om du vill träna utomhus, hemma eller på gym mellan våra pass tillsammans! 


Personlig träning,  1h  (590:-)  JUST NU JULKLAPPSPRIS: 400:-   gäller tom 24/12

Personlig träning, 5h   590:-  inkl. 5 % rabatt

Personlig träning, 10h  590:- inkl. 10 % rabatt

Personlig träning, 15h  590:- inkl. 15 % rabatt 


Personlig Mammaträning, 1h  590:- 

Personlig Gravidträning, 1h  590:-

(samma mängdrabatt på de olika timpriserna som vanliga PT-timmar) 


PT Duo, för 2-4 personer, 1h  820:-

(Vid bokning av 5 timmar eller fler, gäller samma mängdrabatt som för de andra PT-timmarna)

Gruppträning

Gruppträning hos oss på To Live är lite extra till för dig som

  • Är blyg och vill träna i liten grupp 
  • Hellre betalar mer och går i liten grupp där vi som tränare har mer tid över till dig som kund än i stora grupper på 15-40 personer
  • Vill justera din träningsteknik även under gruppass


Morgonträning, 1h x 8   1050:- 

8st morgonträningar där varje vi varje träning fokuserar på att involvera och stärka upp hela kroppen. Med olika redskap och typ av träningsmetod. Varierande, rolig och ger resultat!Familjeträning, 1h   750:-

Familjeträning är till för er som familj! 2 vuxna och max 4 st barn får komma och träna tillsammans under uppsikt av en av våra tränare. Vi hjälper er vuxna att snabbt komma på en träningsform som passar er och det ni är sugna på just idag - Samtidigt som vi ser till att involvera barnen i det hela! 

Passar de familjer som gärna vill göra saker tillsammans, de vuxna som vill börja träna/tränar redan men vill inte skaffa barnvakt för att kunna träna. Kurs: Gymträning för den ovane, 1h x 6   1800:- 

Här är kursen för dig som varken är nyförlöst eller gym-van. Du vill börja träna men vågar inte gå på större gym då du inte har en aning o vilka redskap som är till för vad - ännu mindre hur du ska använda dem! 

Här lär vi oss olika typer av redskap, tekniker och basövningar.

Alltid minst personer 3 (max 6 pers.)  per kurs. 


Kost livet ut

För att du inte ska jojo-banta, då måste du ha en stabil grund i din kosthållning. Du vet på ett ungefär hur mycket du kan äta av varje micros och macros i dina måltider. Dvs. du har lärt dig att fördela kolhydrater, protein, fett och näringsämnen som vitaminer/mineraler och antioxidanter. 

Det är lättare än vad du tror! 

Vi jobbar aldrig med förbud inom kostplanering. Det skapar endast negativa tankar. Dock fokuserar vi på det vi vill åstadkomma i varje måltid, rätt mängd energi för just dig och ditt aktiva liv, så mycket färger med så mycket närings om möjligt.

Vi på To Live hjälper både dig som vill gå upp, ned eller stanna kvar i vikt. Vi är även specialiserade inom vegankost. 

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.