"VÅRA BERÄTTELSER"
Vi lever för att varje människa ska hitta sin hälsa. Här är några berättelser från våra kunder och varför de valde just oss.

Här kommer min berättelse: 

Jag har alltid vart en rätt aktiv person, men efter jag fick barn har jag haft svårt att hitta tillbaka till träningen. När motivationen funnits har kroppen sagt ifrån (med vila som följd) gång på gång, vilket har varit väldigt frustrerande. 

Jag kontaktade Jennie för att få professionell vägledning i min träning och för att få hjälp att hitta tillbaka till en stabil och stark core. Trots att jag använt mammamageappen samt läst spaltmeter om träning efter graviditet var det något helt annat att komma till Jennie! På bara några månader har hon hjälpt mig att hitta aktiveringen i den inre magmuskulaturen, vilket i sin tur har gjort att jag har kunnat börja träna med lätta vikter utan att få ont. 

Jag upplever att min bråkiga rygg inte är lika bråkig längre och med Jennies hjälp vågar jag tro att jag inom en överskådlig tid kommer att kunna vara tillbaka och lyfta, springa och åka skidor som innan jag fick barn. 

- Alexandra Wiklund, Enköping

Här kommer min berättelse: 

Innan jag började träna hos Jennie Jensen hade jag mestadels dåliga erfarenheter av träning. Jag tränade oftast för hårt vilket resulterade i en grymt jobbig träningsvärk. Detta gjorde att jag slutade träna...

Jennie har gett mig en ny syn på träningen och min kropp. Jag har fått ett personligt träningsprogram med tydliga instruktioner och genomgångar. Jag känner även att jag har börjat träna på ett sunt sätt och det har gjort att jag ser träning som ett sätt att leva. Det är alltså inte jobbigt eller tråkigt längre utan mer något jag vill och känner att jag mår bra av!

Dessutom har jag även blivit inspirerad att äta en hälsosammare kost vilket gör mig piggare. 

Jag kan verkligen varmt rekommendera att träna hos To Live! 


- Pernilla Ericson Miettinen, Västerås 

Här kommer min berättelse: 


Träning för mig är något jag gärna börjar med och sedan mer än gärna slutar med. Jag har aldrig haft rätt motivation, ni vet en sån där som håller oavsett om solen skiner eller om det är en grå bitande kall vinterdag med snålblåst. 

Nu har jag hittat den motivationen, min dotter, för henne måste jag hålla oavsett vad som händer runtomkring. 

Men eftersom jag i snart 29 års tid lyckats med att inte upprätthålla en jämn styrka eller en jämn kondition så behöver jag hjälp. 

 


Någon som lär mig göra rätt och som tror att jag klarar det när jag själv sviktar i frågan. För mig känns det här otroligt utlämnande och stundtals en gnutta ångestfyllt. 


Det jag tycker Jennie är så bra på när det kommer till mig är att hon är rak och tydlig på det sätt som gör att jag känner mig trygg, vilket gör att jag vågar ta i lite extra. När jag tror att jag inte klarar av så provar jag ändå för att hon tror att det 


- Caroline Zetterberg, Västerås