Syftet med mellandagarna?

25.12.2017

Planera din tid

Tid är det vi alla kämpar mot i vardagsstressen... Men tänk om vi börjar jobba med tiden istället?!


Vad tror ni är syftet med mellandagarna, egentligen?

Är det att proppa i sig godis och bli soffans bästa vän? Eller att göra upp med din ångest  pga. allt du åt innan och under julafton? Kanske är det att bara vara och inte bry dig om någonting?

Nja. 

Syftet med mellandagarna enligt oss är att:

Njuta - Planera - Utföra

Njut av din lediga tid. Njut av julmaten (utan att överdriva och kasta dig över allt du ser, det är lika gott med 5 st knäck som med 20, och du får inte ont i magen av 5 st, win!)

Planera grovt ditt kommande år. Planera mer i detalj första 6 mån. Vilka är dina mål? Hälsan, maten, jobbet, vännerna, familjen, hobbys. Vad ska du lägga kraft på och hur mycket? Antingen behöver du skala ned vissa delar och lägga mer kraft på andra saker. Eller så är du i behov av att lägga samma mängd kraft på allting. Allt beroende på vem du är, hur du har det nu och hur du mår pga din nuvarande livssituation. 

Utför. Bring it in action! Du har en plan - helt fantastiskt! Redan efter att du fått ned all planering i tankar och papper (eller digitalt) så kan du börja. Mentalt har du redan befunnit dig i dina mål. Därav - fortsätt med det du satt upp. Börja jobba mot dina mål. Vi på To Live hjälper gärna dig med att strukturera upp dina mål inför 2018!

Kontakta oss via formuläret under vårt utbud eller maila till jennie@tolive.se för mer information. 


Önskar er alla en fortsatt God Jul och kom ihåg - Njut, Planera och Utför.

/Varma hälsningar To Live