Kunden berättar! del 4

07.06.2019

Texten nedan är helt och hållen skriven av en av våra kunder: Jennie  Hennes resa efter en förlossningsskada är väl värd att delas och vi hoppas att hennes berättelse kanske kan ge både insikt, glädje och hopp för andra mammor i liknande situationer. <3 


"Efter min första förlossning fick jag en förlossningsskada, en ganska allvarlig sådan. 

Dock så märkes det inte av förens jag blev gravid igen efter ett år. Jag hade sådana smärtor som gjorde att jag knappt kunde sitta, stå eller gå.
Efter min andra förlossning som blev ett planerat kejsarsnitt pga skadan, kom man fram till att jag hade fått mycket av mina bäckenbottenmuskler avslitna. Total prolaps. 

Operation var självklart då jag inte kunde leva ett normalt liv.
När jag hade opererat mig så kände jag mig väldigt vilsen i hur jag skulle gå vidare med träningen och jag var livrädd att göra fel.
Då kontaktade jag Jennie på to live. Jag är så fruktansvärt tacksam över det idag och det är den bästa investeringen jag någonsin gjort för mig själv. Tack vare träningen, stödet och peppen så kan jag idag kontrollera mina muskler och belasta på rätt sätt. Efter bara tre månader känner jag mig starkare både fysiskt och mentalt trots att det bara är början på min resa. Jag har sakta men säkert börjat bygga upp både min kropp men också min självkänsla.
Enligt min läkare har mammamage träningen givit mig fantastiska resultat och operationen kunde inte blivit mer lyckad. 

Jag förstår verkligen idag att man måste börja träna med insidan, både fysiskt och mentalt."


/Jennie Karlsson

TACK , tack tack Jennie för att du vågar dela din berättelse och resa från en allvarlig förlossningsskada mot en starkare kropp! 

Vi är evigt tacksam och tar ditt deltagande inte för givet <3

/ To Live