Glöm inte bort

28.03.2019


  • Glöm inte bort varför du började tänka på din kost
  • Glöm inte bort varför du började träna 
  • Glöm inte bort varför du skaffade ett gymkort
  • Glöm inte bort varför du valde att rensa ut garderoben på de som inte passar längre
  • Glöm inte bort varför du inte tar samma vikter i gymmet nu som back in the days

När du glömmer bort orsaken till varför du började mixtra med din kropp, så även om tanken bakom det var positiv och snäll, så kan det bli ett gift. 

Du vill bli en stark och pigg mamma! Absolut, vi alla vill! Det är så viktigt, både för oss själva, våra barn och vår familj/vänner/människor runt omkring. Men det är lätt att glömma bort på vägen. Vi börjar kolla för mycket o spegeln. Vi har tränat nu i 3 veckor men ingenting syns?? Varför? Vi börjar jämföra oss med människor på instagram och i magasin. Tv-profiler som ser så välvårdade och glada ut! 

Min vän, redan där har du börjat glömma bort ditt egna mål. Varför du började... Det är inte fel att vilja gå ned/upp i vikt, bygga muskler/bli stark etc. Absolut inte! Men det är när vi tappar fokus från vårt egna mål och börjar fokusera på alla andra som det blir farligt. Vi byter riktning och omedvetet har vårt mål blivit att se ut som någon annan? Även om du inte tänker på det. 

När du accepterar det och börjar tänka och tala ut tacksamhet för din kropp/dig själv, så kommer det andra på vägen. För du gör redan "allt rätt" när du redan har startat en resa med alla verktyg du kan skaffa genom tjänster/människor/böcker etc.

Men du behöver ha tålamod och uthållighet och rätt attityd.


Glöm inte bort att du är vacker, värdefull, dyrbar, unik och precis som du ska vara.


Heja dig Mama!

/To Live