Din anledning

24.01.2018

Vilken anledning har du för att du tränar? 

Vilken anledning har du till att du tar den där sista chokladbiten fast du redan har ont i magen? 

Vilken anledning har du till att du gillar (eller inte gillar) det du ser i spegeln? 


Allt det här hänger ihop. Ande, kropp och själ. 

Det är så uppenbart när vi tränar för att det enda målet är att få en snygg kropp till beach 2018 - men brukar vi älska oss mer när sommarsäsongen kommer? Oftast inte. Självförtroendet blev lite bättre av några kilo mindre, men självkänslan var den samme. 

Det är en av anledningarna till varför vi på To Live jobbar mycket med hälsosamtal oss hos. Om du till exempel har som mål att bli hälsosam - hälsosam är ett stort ord som betyder olika saker för olika personer. Beroende på vem du är, vad ditt specifika mål är - vad är din specifika anledning till att du vill nå ditt mål? I grund och botten. För oftast har vi alltid något litet som ligger och skaver längst ned, men vi vågar inte plocka fram det - för det försvinner när vi ser resultat på något annat. Med andra ord skiftar vi bara fokus bort från det andra, det som vi verkligen borde lägga tid på. 


Självklart ska vi träna, gå ned i vikt om vi vill det, bygga muskler, bli stark, snabb, smidig - Frigöra vår inre PowerMamas! 

Men vilken är din anledning? Är det något som skaver? Behöver du prata? Då kan vi hjälpa dig <3 

Men känner du att nej, jag mår bra! Jag vill bara bli stark efter barn nummer 3 igen - ja då kan vi självklart också hjälpa dig <3Vi är alla olika och behöver olika mål - olika redskap och olika metoder för att nå det vi vill nå, för att må bra. För att nå vår Helhetshälsa.